Ντούγκος Ραψάνη Βιολογικής Γεωργίας

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Το χρώμα του είναι βαθύ ρουμπινί με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Στην μύτη, πολύπλοκα αρώματα κέδρου και καπνού γύρω από ένα πυρήνα κόκκινου φρούτου. Στο στόμα είναι κομψό με σφιχτές τανίνες και φρεσκάδα και καλή επίγευση.

Οινοποίηση

Ξινόμαυρο 33%, Κρασάτο 33%, Σταυρωτό 33%. Κλασική ερυθρή οινοποίηση.

Ωρίμαση

Σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια για ένα χρόνο και για ακόμη ένα χρόνο, στην φιάλη
Μπορεί να παλαιώσει για 7-12 χρόνια.

Βαθμολογία

Jancis Robinson 17.0+ (2018), Wine Searcher avg.89, Vivino 3.8

12,90

ADD CASE(1 x 6)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1,3 kg
Οινοποιείο
Περιοχή,
Ποικιλίες, ,
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
ΣυνοδεύειΜοσχάρι, (Σπαλομπριζόλες - T Bone BBQ), Κυνήγι, Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί Ψητό), Χοιρινό, (Ψητό), Πουλερικά, (Κόκκορα ή κοτόπουλο κοκκινιστό), Ζυμαρικά – Ριζότο, (με κιμά), Αλλαντικά, (Πλούσια Μπαχαρώδη), Τυριά, (Παλαιωμένα κίτρινα)