Brumont Château Bouscasse Vieilles Vignes Madiran

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Ρουμπινί, σκούρο. Στην μύτη αρώματα από φρούτα του δάσους, καπνό και μόκα. Στο στόμα πληθωρικό, δομημένες αλλά λείες τανίνες, ισορροπημένο, με όμορφη οξύτητα και μακρά επίγευση.

Οινοποίηση

Tannat 100% από αμπέλια ηλικίας 50 έως 100 ετών φυτεμένα σε μικρά αγροτεμάχια με έδαφος από πηλό. Διαβροχή 3 έως 6 εβδομάδες. Ζύμωση στους 28°C. Μηλογαλακτική ζύμωση σε νέα βαρέλια.

Ωρίμαση

Για 14-16 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Πιείτε το τώρα και σε 10-15 χρόνια.

Βαθμολογία

Jancis Robinson 16.0 (2014), Decanter 18, Wine Searcher avg.91, Vivino 4.1 (2014)

49,40

ADD CASE(1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος1.6 kg
Οινοποιείο
Περιοχή, ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
ΣυνοδεύειΜοσχάρι, (Σπαλομπριζόλες - T Bone BBQ), Κυνήγι, Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί Ψητό), Πουλερικά, (Πάπια ψητή), Αλλαντικά, (Πλούσια Μπαχαρώδη), Τυριά, (Παλαιωμένα κίτρινα)