Emphasis Ασύρτικο Παυλίδη

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα πρασινοκίτρινο. Στη μύτη αρώματα εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο ορυκτότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την αιχμηρή του οξύτητα.  Επίγευση μακρά.

Οινοποίηση

Ασύρτικο 100%. Η εφαρμογή του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, οι χαμηλές πιέσεις και η ζύμωση υπό συγκεκριμένες συνθήκες συντελούν στην εξαγωγή του δυναμικού αυτής της μεγάλης ελληνικής ποικιλίας.

Ωρίμαση

Παραμονή σε ανοξείδωτη δεξαμενή με τις οινολάσπες του για 6 μήνες.
Το Emphasis Ασύρτικο μπορεί να παλαιώσει για 4-6 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg. 88, Vivino 3.7

13,00

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Ψάρια, (σχάρας: Λαυράκι-Συναγρίδα-Τσιπούρα-Φαγκρί,), Μαλάκια & Οστρακοειδή, (Ψητό καλαμάρι, Ωμά οστρακοειδή), Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί ψητό, Αρνί φρικασέ), Πουλερικά, (Κοτόπουλο λεμονάτο), Τυριά, (Κίτρινα)