Thema Παυλίδη Ροζέ

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Φωτεινό ροδί χρώµα. Στη μύτη εκλεπτυσμένα αρώματα φράουλας και φρούτων του δάσους σε ένα φόντο από ρόδα. Στο στόμα η αλκοόλη εξισορροπείται από την οξύτητα, δίνοντας του μια γλυκύτητα, και μία μακριά επίγευση ώριμων φρούτων και καραμέλας.

Οινοποίηση

Το κρασί προκύπτει από το συνδυασμό δύο μεθόδων παραγωγής ροζέ οίνων. Μια παρτίδα πιέζεται απευθείας στο πιεστήριο, σαν να επρόκειτο για λευκή οινοποίηση, ενώ μια δεύτερη προκύπτει με αφαίμαξη από τη δεξαμενή όπου τα στέμφυλα του Tempranillo βρίσκονται στη φάση της προζυμωτικής εκχύλισης.

Ωρίμαση

Μετά την ένωση των δύο παρτίδων, το κρασί παραμένει στη δεξαμενή μαζί με τις οινολάσπες του για 3 μήνες.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg. 87, Vivino 3.7

11,80

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Ψάρια, (Μαγειρευτά ψάρια Πλακί), Μαλάκια & οστρακοειδή, (Χταπόδι με Κοφτό Μακαρονάκι, Ψητές γαρίδες), Διεθνείς Κουζίνες, (Πιάτα με γλυκόξινες σάλτσες), Κατσαρόλας, (Λαδερά)