My account
Cavacava logo 0
 

Μαυροκουντούρα 2011

 

Γευστικά χαρακτηριστικά
Οπάκ ρουμπινί χρώμα. Μύτη εξελισσόμενη, φρουτώδης και μπαχαρένια, αρώματα μαρμελάδας βανίλιας και καφέ. Στόμα πλούσιο στρογγυλό με μέτρια υψηλή οξύτητα, και έντονες βελούδινες ταννίνες. Επίγευση μακριά.

Προτείνεται η μετάγγισή του σε καράφα 30 λεπτά πριν την κατανάλωσή του.

Οινοποίηση
Ψυχρή εκχύλιση 3 ημερών, κλασική ερυθρή οινοποίηση με μακρά εκχύλιση

Ωρίμαση

12 μήνες σε νέα δρύινα βαρέλια Ermitage.

Χαρακτηριστικά

Οινοποιείο Αβαντίς Κτήμα
Περιοχή Εύβοια ΠΓΕ
Τύπος Ερυθρό ξηρό
Χρονιά 2011
Συσκευασία 750 ml
Ποικιλία Μαυροκουντούρα (Μανδηλαριά)
Θερμοκρασία 17-18°C
Παλαίωση 10 χρόνια
16.70

με ΦΠΑ

750 ml

-
+