Χατζηδάκης Νυχτέρι 2011 Παλιά Σοδειά

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα κεχριμπαρί. Αρώματα ώριμων πυρινόκαρπων φρούτων και λεμονιού . Στο στόμα είναι ζωηρό με γεμάτο σώμα και ορυκτώδη επίγευση.

Οινοποίηση

Ασύρτικο 100%. Υπερώριμα σταφύλια από αμπελώνες στο Μεγαλοχώρι, άνω των 100 ετών. Αποβοστρύχωση και κρυοεκχύλιση 12 ωρών. Η ζύμωση πραγματοποιήθηκε με γηγενείς ζύμες υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία έως 18 ̊C.

Ωρίμαση

Για 12 μήνες σε παλιά δρύινα βαρέλια διαφορετικής χωρητικότητας. Εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα.

Πιείτε το τώρα ή στα 4-5 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg.90,  Vivino 4.2

149,00

Σε απόθεμα

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή , ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Ψάρια, (σχάρας: Λαυράκι-Συναγρίδα-Τσιπούρα-Φαγκρί), Μαλάκια & οστρακοειδή, (Μύδια αχνιστά, Ωμα οστρακοειδή), Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί ψητό)