My account
Cavacava logo 0
 

Cune Imperial Reserva 2011

 

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Φωτεινό ρουμπινί χρώμα με μερικές ιώδες αποχρώσεις. Στη μύτη, αρώματα μούρων και γλυκόριζας νότες από γαρίφαλο, δεντρολίβανο, θυμάρι και φύλλων καπνού που προέρχονται από το δρύινο βαρέλι. Στο στόμα, κομψό με απαλές τάνινες στρογγυλό με μακρά και περίπλοκη επίγευση.

Προτείνεται η μετάγγισή του σε καράφα 60 λεπτά πριν την κατανάλωσή του.

Οινοποίηση

Επιλογή των καλύτερων σταφυλιών που συλλέγονται με το χέρι από τα καλύτερα αμπελοτόπια της Rioja Alta. Πριν τη ζύμωση, τα σταφύλια ψύχονται και διατηρούνται σε χαμηλές θερμοκρασίες για μερικές ώρες για καλύτερη εκχύλιση. 
Η ζύμωση πραγματοποιείται χωρίς καμία προσθήκη, σε δρύινες και  ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενες θερμοκρασίε
ς 

Ωρίμαση

Παλαίωση σε αμερικανικά και γαλικά, νέα και παλιά δρύινα βαρέλια για 24 μήνες και κατόπιν στην φιάλη για 24 μήνες πριν την διάθεσή του στην αγορά.

RP 91, GPenin 92, VVN 4.1

Χαρακτηριστικά

Οινοποιείο CVNE
Περιοχή Rioja DOCa
Τύπος Ερυθρό ξηρό
Χρονιά 2011
Συσκευασία 750 ml
Ποικιλία Tempranillo 85% , Graciano 10% , Carignan (Mazuelo) 5%
Αλκοόλ 14.00%
Θερμοκρασία 17-18°C
Παλαίωση 10-15 χρόνια
Τι συνοδεύει Σπαλομπριζόλες, T-bone BBQ Παλαιωμένα κίτρινα τυριά Φτερωτό κυνήγι Κυνήγι με κόκκινη σάλτσα Χοιρινό με δαμάσκηνα
34.00

με ΦΠΑ

750 ml

-
+