My account
Cavacava logo 0
 

Feudo Maccari Saia 2014

 

Γευστικά χαρακτηριστικά

Εντονο ρουμπινί χρώμα,  μαύρο μούρο, δέρμα, δαμάσκηνο και δυόσμο στη μύτη. Στον ουρανίσκο έντονα φρούτα και μπαχαρικά και μια θέρμη που καταλήγει σε γλύκα, με μακρά επίγευση.

Προτείνεται η μετάγγισή του σε καράφα 45 λεπτά πριν την κατανάλωσή του

Οινοποίηση

Εκχύληση 20 ημέρες με θερμοκρασίες ζύμωσης 28-30°C. 

Ωρίμαση

Σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225λ για 10 με 14 μήνες και 6 μήνες στη φιάλη πριν την κυκλοφορία του.

Βαθμολογίες

RP93, VV4.1

Χαρακτηριστικά

Οινοποιείο Feudo Maccari (Sette Ponti)
Περιοχή Sicilia IGT
Τύπος Ερυθρό ξηρό
Χρονιά 2014
Συσκευασία 750 ml
Ποικιλία Nero d' Avola 100%
Αλκοόλ 13.50%
Θερμοκρασία 17-18°C
Παλαίωση 10-15 χρόνια
Τι συνοδεύει Μοσχάρι Κατσαρόλας κοκινιστό Σπαλομπριζόλες, T-bone BBQ Πλούσια μπαχαρώδη αλλαντικά Κυνήγι με κόκκινη σάλτσα
26.00

με ΦΠΑ

750 ml

-
+