My account
Cavacava logo 0
 

Passopisciaro Passorosso 2013

 

Γευστικά χαρακτηριστικά

Ρουμπινί χρώμα, καπνός, γήινα, σκούρα μπαχαρικά και βοτανικότητα στη μύτη, Στον ουρανίσκο μαύρα φρούτα, κεράσι, ορυκτότητα και μεσογειακά βότανα, ζωντανή οξύτητα και σφικτές τανίνες. Λιτό και κομψό, με ένταση και φρεσκάδα. Ιδιαίτερο, θυμίζει Pinot Noir, με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης

Προτείνεται η μετάγγισή του σε καράφα 30 λεπτά πριν την κατανάλωσή του

Οινοποίηση

Αλκοολική ζύμωση για 15 ημέρες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. 

Ωρίμαση

Μηλογαλακτική ζύμωση, παλαίωση σε 18 μήνες σε μεγάλα δρύινα βαρέλια

 

Χαρακτηριστικά

Οινοποιείο Tenuta Passopisciaro
Περιοχή Sicilia IGT
Τύπος Ερυθρό ξηρό
Χρονιά 2013
Συσκευασία 750 ml
Ποικιλία Nerello Mascalese 100%
Αλκοόλ 14.00%
Θερμοκρασία 15-16°C
Παλαίωση 5-10 χρόνια
Τι συνοδεύει Μπιφτέκια Μακαρόνια με κιμά Κυνήγι με κόκκινη σάλτσα
39.00

με ΦΠΑ

750 ml

-
+