My account
Cavacava logo 0
 

Val di Suga Brunello di Montalcino 2011

 

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Βαθύ κόκκινο ρουμπίνι. Στη μύτη σημειώνονται αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων. Αυτό το κρασί έχει ένα γεμάτο σώμα, απαλό και βελούδινο με ένα πολύ επίμονο τελείωμα.

Προτείνεται η μετάγγισή του σε καράφα 60 λεπτά πριν την κατανάλωσή του.

Οινοποίηση

Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 30οC, εκχύληση 20 ημερών σε επαφή με τα στέμφυλα.

Ωρίμαση

Παλαίωση 36 μηνών σε μεγάλα και μικρά δρύινα βαρέλια 300λ,  2ης και 3ης χρήσης και στη συνέχεια για 12 μήνες στο μπουκάλι.

JS92, JR16, WE91, CT90

Χαρακτηριστικά

Οινοποιείο Val di Suga - Angelini
Περιοχή Brunello di Montalcino DOCG
Τύπος Ερυθρό ξηρό
Χρονιά 2011
Συσκευασία 750 ml
Ποικιλία Sangiovese 100%
Αλκοόλ 14.50%
Θερμοκρασία 17-18°C
Παλαίωση 15-25 χρόνια
Τι συνοδεύει Μοσχάρι Κατσαρόλας κοκινιστό Σπαλομπριζόλες, T-bone BBQ Πλούσια μπαχαρώδη αλλαντικά Λουκάνικα Κυνήγι με κόκκινη σάλτσα
42.00

με ΦΠΑ

750 ml

-
+