My account
Cavacava logo 0
 

Edi Keber Collio 2016

 

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Αχυροκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγες. Σύνθετη και λεπτή μύτη με αρώματα πεπονιού, αχλαδιού, εσπεριδοειδών, λευκών λουλουδιών, βοτανικότητας και αμυγδάλων. Στο στόμα γεμάτο, αλλά κομψό με υπέροχη ισορροπία, απολαυστική οξύτητα, έντονα ορυκτό και μακρά, μακρά επίγευση.

Οινοποίηση

Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι, πιέζονται με ολόκληρο το τσαμπί (χωρίς αποβοστύχωση). Ο χυμός ζυμώνεται σε μεγάλες δεξαμενές από τσιμέντο, όπου παραμένει για περίπου 5 μήνες.

Ωρίμαση

Το 20% σε μεγάλα δρύινα βαρέλια  4 hl.

VVN 4.0

 

 

 

Χαρακτηριστικά

Οινοποιείο Edi Keber
Περιοχή Collio Bianco DOC
Τύπος Λευκό ξηρό
Χρονιά 2016
Συσκευασία 750 ml
Ποικιλία Tocai Friulano 50% , Malvasia Istriana 30% , Ρομπόλα (Ribolla Gialla) 20%
Αλκοόλ 13.50%
Θερμοκρασία 11°C
Τι συνοδεύει Τηγανιά Αρνί φρικασέ Ζυμαρικά με λευκές σάλτσες Τηγανητά ψάρια Ψητό καλαμάρι Μαλακά αγελαδινά λευκά τυριά π.χ. Camembert Ψαρόσουπα
24.00

με ΦΠΑ

750 ml

-
+