Μαρκοβίτης Οινοποιείο

Μαρκοβίτης Οινοποιείο

Ο Μάρκος Μαρκοβίτης μετά από σπουδές οινολογίας και αμπελουργίας στη Γερμανία αναλαμβάνει τα ηνία του οικογενειακού οινοποιείου μετονομάζοντάς το από Chateau Πήγασος σε Markovitis.
Με όπλο του το Ξινόμαυρο, που το καλλιεργεί πιστοποιημένα βιολογικά, σε έκταση 80 στρεμμάτων, στην περιοχή Πολλά Νερά, παράγει ένα κωδικό, μια Νάουσα με πολύ δύναμη, διατηρώντας όμως τις φίνες γραμμές της ποικιλίας. Το λευκό Blanc de Noir είναι εξαιρετικά δυσεύρετο αλλά με τη σειρά του πιστοποιεί ότι ο Μάρκος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς της Νάουσας.

 

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος