Παρπαρούση Oινοποιία

Oινοποιία Παρπαρούση

H Oινοποιία Παρπαρούση ιδρύθηκε το 1974 από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση και τη σύζυγο του Βάσω, με στόχο την παραγωγή εμφιαλωμένων ποιοτικών κρασιών. Σήμερα η δεύτερη γενιά, η Εριφύλη και η Δήμητρα, συμμετέχουν ενεργά στην αμπελουργία, την οινοποίηση και την παραγωγή.
Το οινοποιείο βρίσκεται στα Μποζαίτικα της Πάτρας και η πλειονότητα των κρασιών παράγονται από ιδιόκτητους αμπελώνες στη Μόβρη Αχαΐας και στα Μποζαΐτικα της Πάτρας.
Πρωταρχικός στόχος η ανάδειξη και προώθηση των ελληνικών ποικιλιών που η δυναμική τους, τους επιτρέπει να ενταχθούν επάξια στην παγκόσμια οινική παλέτα.
Δεκαετίες τώρα, πολλά κρασιά της Οινοποιίας συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.