Sicily

Σικελία

Η Σικελία δεν είναι η Ονομασία Προέλευσης, κάποιου κρασιού, απλά θα δείτε μαζεμένα τα κρασιά που παράγονται στο νησί. Με μεγάλη παραγωγή κρασιού, που τα τελευταία χρόνια έχει ξαναζωντανέψει και έχει στραφεί στο ποιοτικό κρασί. Ξεκινώντας από τα ηφαιστιακά κρασιά της Αίτνα, με τα Nerello Mascalese και Nerello Cappuccio στα κόκκινα και στην δυτική μεριά του Παλέρμο από βόρεια έως Menfi στα νοτιοκεντρικά που παράγεται ο μεγαλύτερος όγκος κρασιού για τα λευκά Chardonnay, Carricante, Fiano, Catarrato, Insolia, Grillo, Grecanico, Zibibbo (Μοσχάτο Αλεξανδρείας) και για τα κόκκινα Nero d’Avola, Nocera, Frapato, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot κ.α.

Βλέπετε 1–6 απο 18 αποτέλεσματα