Διαχρονικά το κρασί αποτελεί μία από τις απολαύσεις του ανθρώπου, κάτι το οποίο διαπιστώνουμε ανατρέχοντας την Ιστορία, από την ελληνική μυθολογία, έως και τα σύγχρονα χρόνια. Το κρασί συνόδευε πάντα το γεύμα του και το θεωρούσαν βασικό αγαθό καθημερινής χρήσης όπως το ψωμί, οι ελιές, το λάδι.

Το κρασί είναι ένα μοναδικό προιόν, αποτέλεσμα ζύμωσης του σταφυλοχυμού (μούστου) και ωρίμασης (οξειδωτική παλαίωση) σε βαρέλι όπου προστίθενται γευστικά και αρωματικά στοιχεία του ξύλου και αναγωγικής παλαίωσης στη φιάλη. Είναι λοιπόν ένα σύνθετο προιόν με στοιχεία από τον τόπο που καλλιεργείται, την ποικιλία, την ηλικία του φυτού, τη συμπύκνωση του χυμού και την επέμβαση του οινοποιού. Αρα όλα τα κρασιά δεν είναι ίδια και δεν προσφέρουν την ίδια απόλαυση.

Εδώ εμείς στην CAVACAVA, μέσα από χρόνια ενασχόλησης, θέλουμε να σας προσφέρουμε κρασιά που θα πληρούν την έννοια του όρου της “απόλαυσης”.