Βλέπετε 1–12 από 336 αποτελέσματα
ΚΟΚΚΙΝΟ
Κρασιά του κόσμου
Είναι γεγονός, ότι το ελληνικό κρασί, έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Τα περισσότερα οινοποιεία μας, έχουν σύγχρονο εξοπλισμό, οι οινολόγοι μας είναι διαβασμένοι και το ελληνικό κρασί έχει αποκτήσει ένα επίπεδο. Το κρασί όμως δεν γίνεται μόνο στο οινοποιείο, όπως έλεγε και ο πατριάρχης του ελληνικού κρασιού (που μας άφησε πρόσφατα), ο Θανάσης Παπαϊωάννου, το μεγάλο κρασί γίνεται κυρίως στο αμπέλι.
Τέλος πάντων θεωρούμε ότι είναι συνδυασμός και των δύο. Το θέμα είναι ότι μεγάλα ελληνικά κρασιά δεν έχουμε. Φυσικά υπάρχουν κάποια πολύ καλά δείγματα, αλλά ο αριθμός είναι μικρός. Ο οινόφιλος που θέλει να δοκιμάζει κρασιά, κάποια στιγμή θα θελήσει να δοκιμάσει και κάτι άλλο. Αυτό το κάτι άλλο, μπορεί να είναι ένα ιταλικό κρασί, ένα γαλλικό ή ένα ισπανικό κρασί, από τον παλαιό κόσμο του κρασιού όπως λέγεται. Την ανάγκη αυτή, προσπαθούμε να καλύψουμε, εδώ στην cavacava, φέρνοντας κάποια γνωστά άλλα και άγνωστα κρασιά, που πιστέψτε μας, κάτι νέο, έχουν να δώσουν στον ουρανίσκο σας.