SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00,00

ORDER LIST

Skip to Content

Κατσαρόλας-φούρνου

Μεσογειακή κουζίνα!

Συνήθως, αυτά τα πιάτα, συνδυάζονται με κρασιά ελαφρού έως μεσαίου σώματος, λευκά και ροζέ χωρίς βαρέλι.


Στην κατηγορία αυτή αναφερόμαστε σε πιάτα χωρίς κρέας, χαρακτηριστικά κυρίως της μεσογειακής κουζίνας , όπως γεμιστά, φασολάκια, ντολμάδες αυγολέμονο, ιμάμ, φασόλια γίγαντες, αρακάς κ.α. Συνδυάζονται με κρασιά ελαφρού έως μεσαίου σώματος, λευκά και ροζέ με διακριτικό βαρέλι ή χωρίς.
Αν όμως προσθέσουμε κιμά, στην γέμιση στους  λαχανοντολμάδες, ένα chardonnay ή viognier περασμένο από λίγο βαρέλι θα εκτιμηθεί ή αν στους γίγαντες βάλουμε κι ένα λουκάνικο μέσα, μπορούμε να το συνδυάσουμε και με κόκκινο κρασί.

Επιλέξτε Πιάτο Κατσαρόλας ή φούρνου

to-topto-top
Translate »