Passopisciaro Passorosso

Γευστικά χαρακτηριστικά

Ρουμπινί χρώμα, καπνός, γήινα, σκούρα μπαχαρικά και βοτανικότητα στη μύτη, Στον ουρανίσκο μαύρα φρούτα, κεράσι, ορυκτότητα και μεσογειακά βότανα, ζωντανή οξύτητα και σφικτές τανίνες. Λιτό και κομψό, με ένταση και φρεσκάδα.

Οινοποίηση

Nerello Mascalese 100%. Αλκοολική ζύμωση για 15 ημέρες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση.

Ωρίμαση

Παλαίωση σε 18 μήνες σε μεγάλα δρύινα βαρέλια.
Μπορεί να παλαιώσει για 10-20 χρόνια.

Βαθμολογία

Jancis Robinson 16.5, Wine Searcher avg. 91, Vivino 3.9

43,00

Σε απόθεμα

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή , ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Μοσχάρι, (Σουτζουκάκια), Κυνήγι, (Φτερωτό), Χοιρινό, (Χοιρινό ψητό), Πουλερικά, (Πάπια ψητή), Ζυμαρικά – Ριζότο, (Μακαρόνια με κιμά), Αλλαντικά, (Πλούσια Μπαχαρώδη), Τυριά, (Πικάντικα μεσαίας ωρίμασης)