Tenute Rubino Negroamaro

Γευστικά χαρακτηριστικά

Έντονο ρουμπίνι χρώμα με μωβ ανταύγες. Στη μύτη έντονο, με αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων: βατόμουρου, μύρτιλου (μπλε μούρου) και μαύρου κερασιού. Στο στόμα πλούσιο και πικάντικο, με όμορφη δομή, ισορροπημένη οξύτητα, με αρμονικές και βελούδινες τανίνες, και φρουτώδη επίγευση.

Οινοποίηση

Negro Amaro 100%. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, μεταξύ 22-24 ° C, με διαβροχή για 12 ημέρες. Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση.

Ωρίμαση

Σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 6 μήνες, μετά παραμονή σε φιάλη για 2 μήνες.
Μπορεί να καταναλωθεί τώρα και στα επόμενα 3-7 χρόνια.

Βαθμολογία

Vivino 3.8

13,70

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Μοσχάρι, (Κατσαρόλας Kοκκινιστό), Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί Ψητό), Ζυμαρικά – Ριζότο, (Λαζάνια), Τυριά, (Πικάντικα μεσαίας ωρίμασης)