Τα ζώα που ζουν ελεύθερα στην φύση, έχουν λιγότερα λιπαρά, από τα ζώα εκτροφής.
Δεν ξέρουμε πόσοι άνθρωποι τρώνε σπίτι τους πραγματικό κυνήγι. Είναι όμως μία κατηγορία φαγητού, που όλοι οι οινοπαραγωγοί, γεμάτων κρασιών παλαίωσης, με αρκετό βαρέλι, συνδυάζουν με τα κρασιά τους. Εμείς σαν κυνήγι (για το ταίριασμα των φαγητών και μόνο) θεωρούμε κι ένα κομμάτι κρέατος οποιουδήποτε ζώου, με σχετικά λίγα λιπαρά, μαγειρεμένο σε χαμηλή φωτιά για 2-4 ώρες (braiser) με μπαχαρένια, πικάντικη και κρασάτη κόκκινη σάλτσα.