Raúl Pérez Bodegas

Raúl Pérez Bodegas

Ο Raúl Perez είναι ένα ελεύθερο και ανήσυχο πνεύμα, που δεν σταματά να εφευρίσκει, να επεξεργάζεται, να δοκιμάζει, να αλλάζει και να αλλάζει πάλι. Στο οινοποιείο οινοποιούν σταφύλια από δικούς τους αμπελώνες αλλά και από συνεργαζόμενους αμπελουργούς. Τα κρασιά παράγονται από τοπικές ποικιλίες της κάθε περιοχής σε πολύ περιορισμένες παραγωγές. Τα κρασιά της Raúl Pérez Bodegas παράγονται στο Bierzo, όπου βρίσκεται το οινοποιείο, αλλά και στις περιοχές León, Rías Baixas, Ribeira Sacra και Monterrei.
Ο Raúl Perez βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον 100 ετικέτες  του ισπανικού και όχι μόνο αμπελώνα με διάφορες συνεργασίες, όπως στην Πορτογαλία μαζί με τον φίλο του Dirk Niepport και στη Νότια Αφρική με έναν άλλο φίλο του, τον Eben Sadie.
Παράγει κρασιά με τον δικό του τρόπο, τόσο στην Ισπανία όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου, με σεβασμό στη φύση με την μικρότερη επέμβαση στον αμπελώνα,  με την κατανόηση του εδάφους και του κλίματος και την ακρίβεια στον χρόνο ωρίμασης κάθε ποικιλίας και χρησιμοποιώντας, στις περισσότερες περιπτώσεις,  όλο το τσαμπί στην οινοποίηση.
Πιστός στην αναζήτηση για κρασιά μεγάλης παλαίωσης, που πίνονται όμως και νέα και μετά από 20 χρόνια παραμονής στην φιάλη.

.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων