Madiran
Madiran AOC
Το Madiran είναι ένα χωριό στην νοτιοδυτική Γαλλία, νότια του Μπορντό. Η περιοχή φημίζεται για την απολαυστική γαστρονομία και τα πλούσια, συμπυκνωμένα, στιβαρά κόκκινα κρασιά της. Το Madiran είναι γνωστό για το κόκκινο σταφύλι του, το Tannat, το οποίο είναι γνωστό για την ισχυρή δομή του, το χρώμα, την οξύτητα και πλούσια σε τανίνες γεύση του.
Στα λευκά οινοποιήσιμα σταφύλια κυριαρχούν το Gros Manseng και το αδερφάκι Petit Manseng, αμφότερα με ασήμαντη φήμη και που χρησιμοποιούνται περισσότερο ως βάση για την παραγωγή βερμούτ.
Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων