SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Αλλαντικά

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας τους, ταιριάζουν και με λευκά και με κόκκινα κρασιά.

Οι μέθοδοι επεξεργασίας των αλλαντικών είναι, η θερμική, η παστερίωση, το κάπνισμα, η αλιπάστωση (αλάτισμα) και η ωρίμαση.


Τα αλλαντικά χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής (ωμά ή μαγειρεμένα) αλλά και τον τρόπο κατανάλωσης (ζεστά ή κρύα).

Το είδος του κρέατος που έχει χρησιμοποιηθεί, η περιεκτικότητα σε λίπος, τα μπαχαρικά και ο χρόνος ωρίμασης καθορίζουν την γευστική τους ταυτότητα.

Με βάση αυτή, συνδυάζονται με επιλογές, από λευκά με υψηλή οξύτητα έως κόκκινα γεμάτα στιβαρά κρασιά.

Επιλέξτε Αλλαντικά

to-topto-top
w
Translate »

Το Καλάθι σας

Το Καλάθι είναι άδειο

Υποσύνολο
€0.00
0