Αργυρός Κτήμα Σαντορίνη Κάθετη 5 φιάλες 2012 2013 2014 2015 2016

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Μια μεγάλη και σπάνια κάθετη συλλογή. Δείτε πως εξελίσσεται η κάθε χρονιά.

Οινοποίηση

Σταφύλια από αμπελώνες ηλικίας κατά μέσο όρο 150 ετών.  Κλασσική λευκή οινοποίηση.

Ωρίμαση

Στο Κτήμα Αργυρού, το 20% του κρασιού ωριμάζει για 6 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια των  500 λίτρων. Ο Ευδαίμων παραμονή με τις οινολάσπες  για το 75% του κρασιού για 30 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές, ενώ ταυτόχρονα το 25% του κρασιού σε γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες και στην συνέχεια σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Βαθμολογία

Jancis Robinson 17.0 (2013 & 2014), Jancis Robinson 18.0 (2015), Decanter.97 (Ευδαίμων 2016)

369,00

Σε απόθεμα

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος7.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά, , , ,
Φιάλη
ΣυνοδεύειΨάρια, (σχάρας: Λαυράκι-Συναγρίδα-Τσιπούρα-Φαγκρί), Μαλάκια & οστρακοειδή, (Μύδια αχνιστά, Ωμα οστρακοειδή), Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί ψητό)