Κτήμα Κατσαρού Chardonnay

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα κιτρινόξανθο λαμπερό με ελαφρά πράσινες ανταύγειες.  Στην μύτη έντονο και σύνθετο άρωμα κίτρινων φρούτων, εσπεριδοειδών, κεριού και με ευγενείς νότες καπνού και βανίλιας. Στόμα δροσερό με καλή οξύτητα και όγκο. Μεγάλη επίγευση και διάρκεια.

Οινοποίηση

Chardonnay 100%. Ζύμωση σε μικρά δρύινα γαλλικά βαρέλια. Ελαφρύ κολλάρισμα και φιλτράρισμα πριν την εμφιάλωση.

Ωρίμαση

Σε δρύινα βαρέλια με τις οινολάσπες του για 5-6 μήνες και μετά στην φιάλη για τρεις μήνες.
Το Chardonnay Κατσαρού μπορεί να παλαιώσει για 5-10 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg.88, Vivino 4.0 (2018)

17,40

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Ψάρια, (σχάρας: Λαυράκι-Συναγρίδα-Τσιπούρα-Φαγκρί, Σολωμός ψητός), Μαλάκια & Οστρακοειδή, (Ψητό καλαμάρι, Αστακός στη σχάρα), Χοιρινό, (ψητό, Χοιρινό με σέλινο), Κατσαρόλας, (Ντολμάδες αυγολέμονο), Τυριά, (Κίτρινα)