Χατζηδάκης Σαντορίνη Κάθετη 5 φιάλες 2012 2013 2014 2015 2016

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Μια μεγάλη και σπάνια κάθετη συλλογή. Δείτε πως εξελίσσεται η κάθε χρονιά.

Οινοποίηση

Σταφύλια από αμπελώνες από τα χωριά : Πύργος, Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι και Βουρβούλος. Άμεσος διαχωρισμός του γλεύκους από τα στέμφυλα, απολάσπωση και ζύμωση με ιθαγενείς ζύμες στους 18°C.

Ωρίμαση

Με τις οινολάσπες για 40 ημέρες σε ανοξείδωτες δεξαμενές, εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα με ελαφριά θείωση.

Βαθμολογία

Jancis Robinson 17 (2014-2016), Wine Searcher avg. 90,  Vivino 3.8

319,00

Εξαντλημένο

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος7,5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά, , , ,
Φιάλη
ΣυνοδεύειΨάρια, (σχάρας: Λαυράκι-Συναγρίδα-Τσιπούρα-Φαγκρί), Μαλάκια & οστρακοειδή, (Μύδια αχνιστά, Ωμα οστρακοειδή), Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί ψητό)