Χατζηδάκης Cuvée No 15

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Χρυσοκίτρινο χρώμα, λεπτά αρώματα ώριμων κίτρινων φρούτων, φρέσκων εσπεριδοειδών και ορυκτότητας. Στόμα κομψό με χαρακτηριστική τη νότα της οξύτητας. Μακρά επίγευση.

Οινοποίηση

Σταφύλια από βιολογικά καλλιεργούμενους αμπελώνες του Πύργου, του Εμπορείου και της Μεσαριάς-Βόθωνα. Παραμονή του γλεύκους με τα στέμφυλα για 12 ώρες, διαχωρισμός γλεύκους από στέμφυλα, απολάσπωση και ζύμωση με ιθαγενείς ζύμες στους 18°C.

Ωρίμαση

Με τις οινολάσπες για 8 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές και χειρωνακτική εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα με ελαφριά θείωση.

Παλαίωση στην φιάλη για 6-12 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg.88,  Vivino 4.0

36,80

Σε απόθεμα

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή , ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Ψάρια, (σχάρας: Λαυράκι-Συναγρίδα-Τσιπούρα-Φαγκρί), Μαλάκια & οστρακοειδή, (Μύδια αχνιστά, Ωμα οστρακοειδή), Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί ψητό)