Ceretto Moscato D’Asti I Vignaioli di Santo Stefano BIO

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Ανοικτό αχυροκίτρινο χρώμα. Στη μύτη έντονο, με αρώματα από γλυκιά πεπόνια, άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί και αγιόκλημα. Στο στόμα, το γλυκό πεπόνι, το αχλάδι και οι αρωματικές γεύσεις ισορροπούν με την οξύτητα,  χαρίζοντας ευχάριστη φρεσκάδα.

Οινοποίηση

Τα σταφύλια πιέζονται ελαφρά μετά την σύντομη παραμονή με τα στέμφυλα. Ο μούστος ζυμώνει σε χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι να φτάσει στους 6 βαθμούς αλκοόλ περίπου και μετά ψύχεται και φιλτράρεται για να σταματήσει η ζύμωση.

Ωρίμαση

Πείτε το τώρα και στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg. 88, Vivino 4.2

17,90

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή , ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Απεριτίφ, Διεθνείς Κουζίνες, (Πιάτα με καυτερές σάλτσες), Γλυκά, (Pavlova)