Insoglio del Cinghiale Campo di Sasso

Γευστικά χαρακτηριστικά

Βαθύ σκούρο ρουμπινί χρώμα, με μωβ ανταύγες. Κομψά κόκκινα φρούτα, κεράσια και μαύρα μούρα, με φυτικές νότες. Στο στόμα, γεμάτο σώμα, με ισορροπημένες μα μεταξένιες τανίνες, κόκκινα φρούτα, γλυκά μπαχαρικά και βανίλια. Η επίγευση είναι μακρά. Θέλει λίγο χρόνο για να ανοίξει.

Οινοποίηση

Cabernet Franc 31% , Merlot 32% , Syrah 32% , Petit Verdot 5%. Ελαφρά πίεση των σταφυλιών, με τη ζύμωση να πραγματοποιείται για 21 ημέρες στους 28οC. Μηλογαλακτική για το 20% του κρασιού σε δρύινα βαρέλια και για τo υπόλοιπο σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Ωρίμαση

Το 40% του κρασιού παλαιώνει σε μικρά δρύινα βαρέλια 1ης και 2ης χρήσης για 6 μήνες και στη συνέχεια για 3 μήνες στο μπουκάλι.
Μπορεί να παλαιώσει για 5-10 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg.89, Vivino 3.9

29,00

Σε απόθεμα

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.3 kg
Οινοποιείο
Περιοχή , ,
Ποικιλίες , , ,
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Μοσχάρι, (Σπαλομπριζόλες - T Bone BBQ), Κυνήγι, Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί Ψητό), Χοιρινό, (Χοιρινό με δαμάσκηνα), Αλλαντικά, (Πλούσια Μπαχαρώδη), Τυριά, (Παλαιωμένα κίτρινα)