Tasca d’Almerita Regaleali Nero d’Avola Lamuri

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Έντονο ρουμπίνι χρώμα. Στη μύτη κεράσι, βύσσινο, βατόμουρο, βανίλια και φασκόμηλο. Στο στόμα μαλακό με ισορροπημένες τανίνες και ευχάριστη γεύση κόκκινων μούρων.

Οινοποίηση

Nero d’Avola 100%. Εκχύληση 14 έως 16 ημέρες με θερμοκρασίες ζύμωσης 28-30°C.

Ωρίμαση

Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση.
Μπορεί να παλαιώσει για 3-5 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg.88, Vivino 3.6

19,90

Εξαντλημένο

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.3 kg
Οινοποιείο
Περιοχή , ,
Ποικιλίες
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Μοσχάρι, (Burger), Κυνήγι, Χοιρινό, (με δαμάσκηνα), Αλλαντικά, (Πλούσια Μπαχαρώδη), Τυριά, (Κίτρινα τυριά)