Bertani
Bertani
Το οινοποιείο Bertani ιδρύθηκε το 1857 από τους αδελφούς Giovan Battista και Gaetano Bertani, στο Quinto di Valpantena, βόρεια της Βερόνας. Ο Gaetano ήταν ειδικός στην τέχνη της οινοποίησης, έχοντας μάθει νέες τεχνικές στη Γαλλία. Η έναρξη της δραστηριότητας του Bertani συνέπεσε με το πνεύμα της καινοτομίας που τους οδήγησε να χρησιμοποιήσουν τις τελευταίες τεχνικές παραγωγής, τόσο στον αμπελώνα όσο και στο κελάρι, και να τις εφαρμόζουν σε όλα τα κτήματα στην Valpantena και στο Soave, σεβόμενοι το έδαφος και τις γεωργικές παραδόσεις της περιοχής.
Με περισσότερα από 2.000 στρέμματα αμπελώνων στις καλύτερες περιοχές της Βερόνα, με δύο ιστορικά οινοποιεία, ένα στην Grezzana, που είναι η σημερινή βάση της εταιρείας, όπου διεξάγεται η οινοποίηση, η εμφιάλωση και η αποστολή, και η Tenuta Novare στο Arbizzano di Negrar, στην καρδιά της περιοχής Valpolicella Classica, με τα μεγάλα κόκκινα κρασιά, όπως το Amarone della Valpolicella.
Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος