Domaine Thierry Mortet
Domaine Thierry Mortet
Η ιστορία του οινοποιείου Thierry Mortet ξεκινά μετά τη διάλυση του Domaine Mortet Charles & Fils, το 1992 με μια έκταση 40 στρεμάτων, με μέρος των αμπέλων του παλιού οινοποιείου. Σήμερα καλλιεργούν 85 στρέματα σε 4 κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων πολλών σε 1er Cru: Gevrey-Chambertin, Chambolle-Musigny, Marsannay και Daix
Τα 70 στρέμματα είναι φυτεμένα με Pinot Noir (98%) και Gamay (2%) και 15 στρέματα με chardonnay (70%) και Aligote 30%) και η ετήσια παραγωγή είναι 40.000 φιάλες.
Από το 2007 εφαρμόζεται βιολογική καλλιέργεια.
Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος