Emiliana Winery
Emiliana Winery
Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο Rafael και ο José Guilisasti κατάλαβαν ότι η αγορά άρχιζε να αλλάζει και οι παγκόσμιοι καταναλωτές άρχισαν να επιλέγουν συνειδητά τα προϊόντα που αγόραζαν, όχι μόνο όσον αφορά την υγεία τους, αλλά και λόγω των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Μαζί με τον οραματιστή οινοποιό Álvaro Espinoza, άρχισαν να μετατρέπουν ένα συμβατικό οινοποιείο της Χιλής σε ένα 100% βιολογικό και βιοδυναμικό οινοποιείο, με σταθερό στόχο τη δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας με σεβασμό στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.
Μετά από 25 περίπου χρόνια, αυτό που ξεκίνησε σαν όνειρο, είναι σήμερα ένα πλήρες πορτοφόλιο προϊόντων, με διεθνείς αναγνωρίσεις και βαθμολογίες, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή.
Την τελευταία δεκαετία η Emiliana έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά βιολογικά και βιοδυναμικά οινοποιεία στον κόσμο.
Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος