Masi Agricola

Masi Agricola

Η ιστορία της Masi ξεκίνησε στα τέλη του 18ου αιώνα, όταν η οικογένεια αγόρασε τον αριστοκρατικό αμπελώνα Boscaini “Vaio dei Masi” στους λόφους της Valpolicella.

Η εταιρεία διευρύνθηκε σταδιακά, με συνεχόμενες εξαγορές στις καλύτερες βενετσιάνικες ιστορικές παραγωγικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ζωνών Bardolino Classico και Soave Classico DOC καθώς και της Valpolicella. Μεταξύ άλλων, διαχειρίζεται τους αμπελώνες της Valpolicella Masi και του Conti Serego Alighieri, οι οποίοι από το 1353 ανήκουν στους απογόνους του ποιητή Δάντη.

Το οινοποιίο Masi είναι προσανατολισμένο στην τεχνική appassimento της ξήρανσης των σταφυλιών σε ξύλινα ράφια, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, υγρασία και με επαρκή αερισμό που επιτρέπουν την ξήρανση των σταφυλιών. Σήμερα τα προϊόντα Masi είναι παρόντα σε περισσότερες από 60 χώρες, το μερίδιο των εξαγωγών υπερβαίνει το 88% της παραγωγής.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων