La Roncaia

La Roncaia

Μέσα στους λόφους της ζώνης Friuli Colli Orientali DOC, που είναι διάσημη για τα περίφημα κρασιά Ramandolo και Picolit DOCG, αυτά τα μαγικά μέρη φιλοξενούν τους αμπελώνες La Roncaia, εκλεκτά στρέμματα γης που καλλιεργούνται με την φροντίδα ανθρώπων που αγαπούν την γη.
Η γραμμική αμπελουργία με διατεταγμένες σειρές, αφήνει απεριόριστους χώρους όπου ο ψυχρός βόρειος αέρας δροσίζει τους αμπελώνες, χαρίζοντας τους υγεία.

Ένας άντρας με λαμπερό χαμόγελο που σεβόταν το καλό φαγητό και το έκανε αφορμή για τη ζωή του. Και στην πολύ εορταστική πομπή γεύσης, το κρασί κάθισε στον βασιλικό θρόνο. Ένας εστιάτορας και ξενοδόχος στο ανώτερο Friuli, ο Paron Mario σύντομα συνειδητοποίησε ότι η αποστολή του ήταν να ενθουσιάσει τους ανθρώπους με την ιδιαίτερη αγάπη του για το κρασί και ότι για να το κάνει πραγματικά, το κρασί έπρεπε να το παράγει με τα χέρια του. Το 1969 ήταν η χρονιά κατά την οποία απέκτησε τους πρώτους αμπελώνες στο Collio, τη χρονιά που ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια.
Εκείνο το μικρό αγρόκτημα σήμερα, με την τρίτη γενιά να εκπροσωπείται από τον Μάρκο, τον Στέφανο και τη Μαριαλένα, έχει μετατραπεί σε οινοποιείο διεθνούς κύρους, πρεσβευτή της τέχνης του κρασιού Friuli στον κόσμο.
Ετήσια παραγωγή 60,000 φιάλες.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος