Sandhi Wines

Sandhi Wines

Το οινοποιείο Sandhi ξεκίνησε την πορεία του ανάποδα. Αντί να αρχίσει από έναν οινολόγο που φτιάχνει τα κρασιά του και μετά προσπαθεί να τα πουλήσει στην αγορά, πείθοντας οινοχόους και αγοραστές ότι είναι ποιοτικά, ξεκίνησε από έναν οινοχόο που δεν έβρισκε στην Καλιφόρνια τα κρασιά που αγαπούσε, τα pinot noir της Βουργουνδίας.
Ο Raj Parr, με καταγωγή από την Ινδία, κατάφερε από το 2000 και μετά να θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς sommelier του κόσμου. Ο Raj εκτός της αγάπη του για τις Βουργουνδίες, ταυτόχρονα αντιπαθούσε τα κρασιά της περιοχής όπου ζούσε, της Καλιφόρνια.
Έτσι αποφάσισε,το 2010,  μαζί με τον καταπληκτικό οινολόγο Sashi Moorman, να δημιουργήσει το οινοποιείο Sandhi. Να δημιουργήσει κρασιά χωρίς υπερβολικό βαρέλι, χωρίς υψηλό αλκοόλ, χωρίς χαμηλή οξύτητα, χωρίς εξόφθαλμα αρώματα σαν του παλαιού κόσμου, διαλέγοντας σταφύλια από τα καλύτερα αμπέλια της περιοχής.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων