Vignoble Dampt Freres

Vignoble Dampt Freres

Ο Bernard Dampt εργάστηκε στη γη της οικογένειάς του, σαν αμπελουργός, ακριβώς όπως είχαν κάνει οι γονείς του, οι παππούδες και οι προ-παππούδες του. Αυτό μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν αποφάσισε να οινοποιεί τα σταφύλια του, ώστε να εξασφαλίσει ένα μέλλον για τους τρεις γιους του.

Σήμερα με την κληρονομιά του πατέρα τους, οι τρεις γιοί, τρέχουν την επιχείρηση και έχουν επεκταθεί σε 600 στρέμματα που καλύπτουν τις περιοχές Tonnerre και Chablis.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος