Ζαφειράκη κτήμα
Ζαφειράκη κτήμα
Η οικογένεια Ζαφειράκη ασχολείται με την αμπελουργία στην περιοχή του Τύρναβου για περισσότερο από 100 χρόνια. Ο τέταρτης γενιάς συνεχιστής της παράδοσης Χρήστος Ζαφειράκης, αφού ολοκλήρωσε τις οινολογικές σπουδές σε Ελλάδα και Ιταλία για περίπου 8 χρόνια, έκανε το βήμα παραπάνω εμφιαλώνοντας το 2005 το πρώτο κρασί από του ιδιόκτητους αμπελώνες.
Αρχές του οινοποιείου είναι, ο σεβασμός στο περιβάλλον, με στόχο τη ανάδειξη του μοναδικού μικροκλίματος τις περιοχής του Τύρναβου.
Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι η εφαρμογή βιολογικής καλλιέργειας στους αμπελώνες και η μη χρήση επιλεγμένων ζυμών και ενζύμων στην παραγωγική διαδικασία.
Η φιλοσοφία του Κτήματος: «Αγάπη , γνώση και σεβασμό στην παράδοση , τα βασικά συστατικά για την δημιουργία των κρασιών μας. στόχος να κλείσουμε σε μια φιάλη τα αρώματα και τη γεύση της γης.»
Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων