Argyros Vinsanto 12 Years Barrel Aged

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα κεχριμπαρί. Πολύπλοκη και έντονη μύτη, με αρώματα σταφίδας, σύκου και καραμέλας βουτύρου. Στόμα πλούσιο, με ισορροπημένη οξύτητα και μακριά επίγευση.

Οινοποίηση

Aσύρτικο 80%, Αηδάνι 10%, Αθήρι 10%. Τα σταφύλια όταν ωριμάσουν τρυγούνται και λιάζονται σε ταράτσες και αυλές για 10-15 ημέρες. H οινοποίηση γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο και η ζύμωση διαρκεί περίπου 4 μήνες.

Ωρίμαση

Τουλάχιστον για 12 χρόνια σε δρύινα βαρέλια

Βαθμολογία

Vivino 4.4

55,50

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1 kg
Οινοποιείο
Περιοχή , ,
Ποικιλίες , ,
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Γλυκά, Τυριά, (μπλε)