Argyros Vinsanto 4 Years Barrel Aged
Γευστικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα πορτοκαλοχρυσαφί με λαμπερές ανταύγειες. Πολύπλοκη και έντονη μύτη, με κυρίαρχα τα αρώματα ξηρών και καραμελωμένων φρούτων. Στόμα πλούσιο, με εξαιρετική δομή και οξύτητα, φινέτσα και έντονη επίγευση.
Οινοποίηση
Aσύρτικο 80%, Αηδάνι 10%, Αθήρι 10%. Τα σταφύλια όταν ωριμάσουν τρυγούνται και λιάζονται σε ταράτσες και αυλές για 10-15 ημέρες. H οινοποίηση γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο και η ζύμωση διαρκεί περίπου 4 μήνες.
Ωρίμαση
Τουλάχιστον για 4 χρόνια σε δρύινα βαρέλια
Βαθμολογία
Vivino 4.3

Θερμοκρασία σερβιρίσματος 6-8°C
