Vinsanto Σιγάλα

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα πορτοκαλοχρυσαφί με λαμπερές ανταύγειες. Πολύπλοκη και έντονη μύτη, με κυρίαρχα τα αρώματα ξηρών και καραμελωμένων φρούτων. Στόμα πλούσιο, με εξαιρετική δομή και οξύτητα, φινέτσα και έντονη επίγευση.

Οινοποίηση

Aσύρτικο 75%, Αηδάνι 25%. Τα σταφύλια όταν ωριμάσουν τρυγούνται και λιάζονται σε ταράτσες και αυλές για 10-15 ημέρες. H οινοποίηση γίνεται με τον πατροπαράδοτο τρόπο και η ζύμωση διαρκεί περίπου 4 μήνες.

Ωρίμαση

Τουλάχιστον για δύο χρόνια σε δρύινα βαρέλια

Βαθμολογία

Vivino 4.3

46,50

Εξαντλημένο

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1 kg
Οινοποιείο
Περιοχή, ,
Ποικιλίες, ,
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
ΣυνοδεύειΓλυκά, Τυριά, (μπλε)