Vinsanto Σιγάλα
Γευστικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα πορτοκαλοχρυσαφί με λαμπερές ανταύγειες. Πολύπλοκη και έντονη μύτη, με κυρίαρχα τα αρώματα ξηρών και καραμελωμένων φρούτων. Στόμα πλούσιο, με εξαιρετική δομή και οξύτητα, φινέτσα και έντονη επίγευση.
Οινοποίηση
Aσύρτικο 75%, Αηδάνι 25%. Τα σταφύλια όταν ωριμάσουν τρυγούνται και λιάζονται σε ταράτσες και αυλές για 10-15 ημέρες. H οινοποίηση γίνεται με τον πατροπαράδοτο τρόπο και η ζύμωση διαρκεί περίπου 4 μήνες.
Ωρίμαση
Βαθμολογία

Θερμοκρασία σερβιρίσματος 6-8°C
