Marisa Cuomo Furore Rosso

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Κόκκινο χρώμα με σκούρες ρουμπίνι ανταύγες, Στη μύτη έντονο άρωμα μαύρων φρούτων: μούρων, βατόμουρων, φραγκοστάφυλων. Μαλακό στο στόμα, καλά ισορροπημένο με μιά μπαχαρένια όμορφη επίγευση.

Οινοποίηση

Aglianico 50%, Piedirosso 50%. Ζύμωση και διαβροχή σε επαφή με τα στέμφυλα για 12 ημέρες σε δρύινα βαρέλια 2ης χρήσης, όπου ολοκληρώνεται και η μηλογαλακτική ζύμωση.

Ωρίμαση

Το κρασί παλαιώνει για 6 μήνες σε δρύινα βαρέλια στο 2ο έτος χρήσης τους.
Mπορεί να παλαιώσει για 10-15 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg. 88, Vivino 3.8

25,80

Σε απόθεμα

ADD CASE(1 x 6)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1,3 kg
Οινοποιείο
Περιοχή, ,
Ποικιλίες,
Σοδειά
Φιάλη
ΣυνοδεύειΜοσχάρι, (Κατσαρόλας Kοκκινιστό), Ψάρια, (Τόνο φιλέτο), Κυνήγι, (Στιφάδο), Ζυμαρικά – Ριζότο, (Λαζάνια), Χοιρινό, (Χοιρινό με δαμάσκηνα), Αλλαντικά, (Πλούσια Μπαχαρώδη), Τυριά, (Πικάντικα μεσαίας ωρίμασης)