Mastroberardino Taurasi Naturalis Historia

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Έντονο ρουμπίνι χρώμα. Έντονο μπουκέτο αρωμάτων, που θυμίζουν κεράσι, βιολέτες, άγρια μούρα και διακριτικό πικάντικο άρωμα. Συναρπαστικό και κομψό στο στόμα με αρώματα δαμάσκηνου, αγριοκέρασου, μαρμελάδας φράουλα και μαύρου πιπεριού.

Οινοποίηση

Aglianico 85% , Piedirosso 15%. Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, ψύξη των σταφυλιών, ζύμωση με μακρά εκχύληση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 22-25 ημέρες.

Ωρίμαση

Το κρασί παλαιώνει σε μικρά δρύινα γαλλικά βαρέλια για 24 μήνες με 20% νέο βαρέλι και στη συνέχεια παραμένει για 30 μήνες στο μπουκάλι.

Βαθμολογία

Wine Advocate 94, Wine Searcher avg. 90, Vivino 4.2

53,20

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

ADD CASE (1 x 6)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1,5 kg
Οινοποιείο
Περιοχή, ,
Ποικιλίες,
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
ΣυνοδεύειΜοσχάρι, (Κατσαρόλας Kοκκινιστό), Κυνήγι, Αλλαντικά, (Πλούσια Μπαχαρώδη), Τυριά, (Παλαιωμένα κίτρινα)