Saint Cosme Côtes du Rhône Les Deux Albion

Γευστικά χαρακτηριστικά

Απαλό ρουμπίνι χρώμα. Στη μύτη, ώριμη φράουλα, ginger- bread, μέλι και μπέικον. Στο στόμα ώριμη φράουλα, gingerbread και μέλι.

Οινοποίηση

Οινοποιείται ακόμα, με τον ίδιο τρόπο οινοποίησης, που οινοποιούσε το Gigondas, o πρόγονος του σημερινού ιδιοκτήτη, Louis Barruol, Henri, to 1949: βιολογική αμπελοκαλλιέργεια, μικρές αποδόσεις, ζύμωση μαζί με τα στέμφυλα, συνοινοποίηση διαφόρων ποικιλιών (Syrah – Grenache – Carignan – Mourvèdre – Clairette) σε τσιμεντένιες δεξαμενές, άγριες ζύμες, εκχύλιση.

Ωρίμαση

Σε δρύινες και τσιμεντένιες δεξαμενές για 1 χρόνο, εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα.
Μπορεί να παλαιώσει για 5-10 χρόνια.

Βαθμολογία

Wine Searcher avg.89, Vivino 3.8

17,30

ADD CASE (1 x 6)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.35 kg
Οινοποιείο
Περιοχή , ,
Ποικιλίες , , ,
Αλκοόλ
Σοδειά
Φιάλη
Συνοδεύει Μοσχάρι, (Σπαλομπριζόλες, T-bone BBQ), Κυνήγι, Αρνί – Κατσίκι, (Αρνί ψητό), Χοιρινό, (Γουρουνόπουλο στη σούβλα), Αλλαντικά, Τυριά, (Πικάντικα μεσαίας ωρίμασης)