La Tour Melas
La Tour Melas
Η ιστορία του οινοποιείου ξεκίνησε από μία πρόκληση, από ένα στοίχημα και το 2000, ο Κύρος Μελάς αποφάσισε να φυτέψει το αμπέλι στο La Tour Melas. Η ανάλυση του εδάφους έδειξε ότι ήταν τέλειο για τη φύτευση Merlot και Cabernet Franc.
Το έδαφος, η κλίση, το φανταστικό κλίμα και η γειτνίαση του Αιγαίου, με το βραδινό αεράκι να κρυώνει τα αμπέλια δημιουργούν το ιδανικό μικροκλίμα (terroir) για τον αμπελώνα μας. Έχουμε υιοθετήσει οικολογικές και βιοδυναμικές αρχές στη γεωργία και την οινοποίηση μας.
Το 2006 κατασκευάσαμε ένα υπόσκαφο υπερσύγχρονο οινοποιείο που λειτουργει με την βαρύτητα. Επενδύουμε συνεχώς στην αναβάθμιση του εξοπλισμού και των μεθόδων παραγωγής κρασιού.
Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων