- Δεν είναι δυνατή η προσθήκη του προϊόντος "Dal Forno Romano Amarone della Valpolicella 2008" στο καλάθι επειδή το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Dal Forno Romano Amarone della Valpolicella 2008
Dal Forno Romano Amarone della Valpolicella . Amarone, από τα καλύτερα ιταλικά κρασιά που φτιάχνονται με την μέθοδο appassimento, δηλ. από αφυδατωμένα σταφύλια σε ειδικές συνθήκες, από τις ποικιλίες: Corvina 60%, Rondinella 20%, Oseleta 10%, Croatina 10%. Από αμπελώνες σε προσχωσιγενή (αλλούβιαλ) εδάφη, που αποτελούνται από 70% χαλίκι, 15% λάσπη και 15% πηλό. Βαθύ σκούρο κόκκινο. Η μοναδική πολυπλοκότητα του κρασιού είναι τέτοια, που μπορεί να θεωρηθεί ως κρασί διαλογισμού. Στην μύτη, αρώματα από βανίλια, βύσσινα, κεράσια, βατόμουρα, σοκολάτα, τρούφα, καπνός και δέρμα. Στο στόμα πλούσιο, ώριμο φρούτο με γλύκα, με ζεστές, αρμονικές, τανίνες, σώμα με δομή που ισορροπεί με τους 16,5 % αλκοολικούς βαθμούς. Πολύ μακρά μεταξένια επίγευση.
440,00€
Εξαντλημένο