Pieropan Amarone Della Valpolicella Vigna Garzon
Pieropan Amarone Della Valpolicella Vigna Garzon. Από αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας που προέρχονται από την κοιλάδα Val Di Illasi των λόφων Cellore Di Illasi στη ζώνη της Valpolicella, σε ασβεστολιθικά και αργιλώδη εδάφη. Amarone, από τα καλύτερα ιταλικά κρασιά που φτιάχνονται με την μέθοδο appassimento, δηλ. από αφυδατωμένα σταφύλια σε ειδικές συνθήκες, από τις ποικιλίες: Corvina 65%, Corvinone 30%, Rondinella και Croatina 5%. Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Μεθυστικά αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων (μαύρα κεράσια, βατόμουρα και δαμάσκηνα), σταφίδας, καφέ και σοκολάτας. Στο στόμα περίπλοκο και στρογγυλεμένο, με ισχυρή δομή γύρω από τον πυρήνα των φρούτων, ισορροπημένο, με υπέροχη φρεσκάδα στην επίγευση.
70,00€
Εξαντλημένο