Pietro Sartori Amarone della Valpolicella
Pietro Sartori Amarone della Valpolicella. Amarone, από τα καλύτερα ιταλικά κρασιά που φτιάχνονται με την μέθοδο appassimento, δηλ. από αφυδατωμένα σταφύλια σε ειδικές συνθήκες, από τις ποικιλίες: Corvina 60%, Corvinone 15%, Rondinella 15%, άλλες επιτρεπόμενες ποικιλίες 10%. Σκούρο ρουμπινί χρώμα. Στη μύτη αρωματικό μπουκέτο από αποξηραμένα κόκκινα φρούτα και αρωματικά βότανα, νότες από αμύγδαλα και πικάντικες όπως πιπέρι, βανίλια. Στο στόμα γεμάτο, φρουτώδες αλλά με βελούδινη υφή, ισορροπημένο με πολύ μακρά επίγευση.
44,90€
Εξαντλημένο