Ανοικτό αχυροκίτρινο χρώμα. Λεπτές φυσαλίδες που σχηματίζουν ένα κομψό κορδόνι. Μύτη καθαρή με αρώματα μήλου, μελιού και ανθέων. Στο στόμα αρωματικό, ισορροπημένο, με ζωντανή οξύτητα.
Οινοποίηση
Διαδικασία Charmat ή κλειστής δεξαμενής: Τα σταφύλια πιέζονται και ο μούστος ζυμώνεται. Αφού φτιαχτεί το κρασί βάσης, προστίθεται το liqueur de tirage με φυσικές ζύμες και ζάχαρη. Ξεκινά η δεύτερη ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, με ωρίμαση 2 μηνών. Κατόπιν ψύξη, αναπροσαρμογή της ποσότητας ζάχαρης με τελική δοσολογία τα 13g / lt.