Giacomo Fenocchio

Giacomo Fenocchio

Το κτήμα Fenocchio στο Barolo χρονολογείται από τα τέλη του 1800, αλλά ο Giacomo ήταν αυτός που άρχισε να χτίζει μια ισχυρή φήμη για την ποιότητά του τη δεκαετία του 1960. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν ο Giacomo απεβίωσε, ο γιος  του Claudio συνέχισε να ενισχύει τη φήμη του τόσο για το κλασικό του στυλ όσο και για την εξαιρετική του ποιότητα.
Πολλοί τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους και πιο συνεπείς παραγωγούς στην περιοχή, παράγοντας κορυφαία κρασιά σε πολύ λογικές τιμές.
Βιολογική καλλιέργεια 140 στρεμμάτατων σε 4 MGA (CRU) του Barolo: Cannubi, Villero, Bussia και Castellero, με τις ποικιλίες Nebbiolo, Barbera και Freisa.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος